ГоловнаСуспільствоПодії

На Троєщині після сварки водій таксі двічі вистрілив у пасажира

У результаті таксист опинився в міліції, а його пасажир - у лікарні.

На Троєщині після сварки водій таксі двічі вистрілив у пасажира
Фото: glavpost.com.ua

У Києві на Троєщині в ніч проти 4 серпня 35-річний водій таксі після сварки з пасажиром двічі вистрілив у нього й утік із місця події.

Про це повідомляє офіційний

сайт МВС у Києві.

"Близько 3-ї ночі до чергової частини Деснянського райуправління міліції надійшло повідомлення, що у відділення однієї з лікарень із вогнепальним пораненням доставили чоловіка. За викликом виїхала слідчо-оперативна група", - йдеться в повідомленні.

Попередньо встановлено, що 40-річний потерпілий святкував день народження своєї знайомої в одному з кафе Троєщини. Після свята він вирішив їхати додому і викликав таксі. Коли чоловік сідав в автомобіль, між ним і водієм виникла суперечка. У результаті таксист попросив пасажира вийти з машини, а сам поїхав у невідомому напрямку. Через деякий час водій повернувся, але вже був озброєний. Двічі вистріливши в свого опонента, він поїхав у невідомому напрямку. Згодом міліція затримала водія.

"У чоловіка вилучили пістолет, який, за попередньою інформацією, належав його покійному батькові. Зброю відправили для проведення експертизи", - наголошено в повідомленні.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу (умисне легке тілесне ушкодження). Чоловікові загрожує покарання від штрафу до одного року виправних робіт.

Нагадаємо, 29 серпня патрульна поліція затримала чоловіка, який відкрив стрілянину з вікна квартири на Печерську в Києві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram