ГоловнаСуспільствоПодії

Тука довірив силовикам розслідування розстрілу мобільної групи

Губернатор закликав усіх, хто має інформацію щодо знищення мобільної групи, погодитися на дачу офіційних свідчень

Тука довірив силовикам розслідування розстрілу мобільної групи
Фото: Александр Ратушняк

Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука повністю довіряє силовикам у проведенні розслідування знищення під Щастям мобільної групи і "Тайфуна" і закликає всіх, хто володіє інформацією, дати офіційні свідчення.

Про це він написав у Facebook.

«Я отримав абсолютно достовірні запевнення в тому, що розслідування проводитиметься всебічно, об'єктивно і у стислі терміни. Я вірю і СБУ, і ГВП у тому, що зловмисника знайдуть... Прошу всіх, хто має інформацію щодо знищення мобільної групи і вбивства "Тайфуна", довіритися мені і під мої гарантії погодитися на дачу офіційних свідчень», - пише Тука.

Він підкреслив, що свої попередні заяви з цього приводу робив як пересічний громадянин, а не високопоставлений чиновник, до думки якого зобов'язані прислухатися всі.

Нагадаємо, 2 вересня під Щастям зведена мобільна група боротьби з контрабандою потрапила в засідку. У результаті бою загинули двоє людей, ще четверо отримали поранення, у тому числі друг Туки, волонтер Галущенко. За кілька днів до цього він на камеру розповів про погрози з боку комбрига 92-ї бригади.

На другий день після трагедії підірвався на фугасі боєць Володимир Киян, позивний "Тайфун", який проводив розслідування обставин загибелі мобільної бригади.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram