ГоловнаСуспільствоПодії

Трьом розбійникам загрожує сім років в'язниці через козла

Тварину, яку збиралися здати на м'ясо, врятовано

Трьом розбійникам загрожує сім років в'язниці через козла
Фото: http://www.mvs.gov.ua/

У Миколаївській області затримали трьох чоловіків, які відібрали у сім'ї козла. Їм за статтею "Розбій" загрожує від семи до дванадцяти років в'язниці.

Як повідомляється на сайті МВС, 30-, 31- і 38-річні жителі села у Миколаївському районі запідозрили 22-річного хлопця із сусіднього селища і його старшого брата у крадіжці мобільного телефону. Вони увірвалися в будинок братів і побили молодшого з них. Дісталося і його 60-річному батькові-інваліду. Йому ножем порізали шию.

Телефон розбійники не знайшли, тому як компенсацію забрали козла. Тварину здали на м'ясо за 200 гривень. Зловмисників затримали, коли вони в розважальному закладі витрачали ці гроші.

Козла вдалося врятувати і повернути власникам.

За фактом злочину розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.187 КК України (Розбій), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна. Розбійників заарештовано.

Нагадаємо, напередодні 18-річний студент одного з київських вишів, надихнувшись комп'ютерною грою, взяв сокиру і пішов на вулицю грабувати перехожих. Поранення отримали дівчина і хлопець.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram