ГоловнаСуспільствоПодії

Біля військової частини в Одесі знайшли бомбу

Вибуху не сталося випадково - тільки пішов дим

Біля військової частини в Одесі знайшли бомбу
Архив
Фото: Макс Левин

В Одесі під штаб військової частини 3014 Національної гвардії підклали вибуховий пристрій з 400 грамами тротилу. Бомба не вибухнула завдяки щасливому випадку.

Як повідомляє "Думская", вибуховий пристрій знайшли по вулиці Люстдорфська дорога, 7.

"Заклали з вулиці. Камера не працювала і не зафіксувала терориста. Вибуху не сталося завдяки випадку - тільки пішов дим", - сказало джерело видання.

Як повідомляється на сайті МВС, о 7:50 від оперативного чергового Південного територіального управління національної гвардії України в/ч №3014 надійшло повідомлення про те, що о 7:40, під час обходу прилеглої території зазначеного управління, біля вікна був виявлений предмет, схожий на вибуховий пристрій, попередньо - дві тротилові шашки, обмотані клейкою стрічкою.

На сайті Нацгвардії підтверджується, що вибуху біля військової частини вдалося запобігти.

"10 вересня 2015 року з боку зовнішньої сторони приміщення КПП однієї з військових частин НГУ в Одесі невідомі залишили тротилові шашки, загальною вагою 400 грам, які мали вибухнути приведенням у дію вибухового пристрою за допомогою мобільного телефону. Черговий по КПП виявив сторонній пакет з вибухівкою. Вибуху вдалося запобігти", - сказано в повідомленні.

Зараз проводяться слідчо-оперативні дії.

Раніше "Думская" повідомляла, що вранці на Люстдорфській дорозі силовики перекрили рух. О 8:50 рух транспорту відновився.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram