ГоловнаСуспільствоПодії

Кримські татари почали продуктову блокаду Криму (додані фото)

На Чонгар приїхали Чубаров з Джемілєвим

100 активістів з кримськотатарською символікою, символікою партії "Правий сектор", батальйону "Айдар" і "Самооборони Майдану" перекрили дороги до Криму для вантажного транспорту біля пунктів пропуску в Херсонській області.

Недалеко від адміністративного кордону з Кримом активісти встановили імпровізовану сцену біля дороги, де присутній депутат Верховної Ради, голова Меджліса кримськотатарського народу Рефат Чубаров, лідер кримських татар Мустафа Джемілєв.

Також біля цієї сцени зібралися близько 100 активістів з кримськотатарською символікою, символікою партії "Правий сектор", батальйону "Айдар" і "Самооборони Майдану", проходить мітинг.

Активісти також вийшли на саму автомобільну дорогу, але пропускають легкові автомобілі, вантажні автомобілі цією дорогою наразі не пересувалися.

Близько 10:30 Чубаров зі сцени віддав розпорядження активістам виїхати безпосередньо на пункти пропуску до Криму, щоб з 12:00 почати блокаду півострова.

Раніше Чубаров закликав українських патріотів, депутатів, експертне середовище приєднатися до блокади життєдіяльності анексованого Росією Криму.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram