ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві грабіжники вбили чоловіка ножицями

У загиблого забрали гаманець з 1 тис. гривень і банківські картки

У Києві біля кафе двоє грабіжників закололи хлопця ножицями, а потім украли в нього мобільний, гроші та банківські картки.

Про це повідомляє офіційний сайт столичного управління МВС.

"До чергової частини Шевченківського райуправління міліції надійшло повідомлення: біля приміщення кафе лежить мертвий чоловік. За вказаною адресою негайно прибули слідчо-оперативна група Шевченківського РУ і судово-медичний експерт. Під час огляду медик виявив численні забої на тілі потерпілого, а також поранення в ділянці голови", - йдеться в повідомленні.

На підставі зібраної інформації слідчі встановили деталі скоєння тяжкого злочину. Знаряддя вбивства - ножиці - долучено до матеріалів кримінального провадження як речовий доказ.

Фото: mvs.gov.ua

"З потерпілим вони (грабіжники, - ред.) познайомилися на вулиці. Той пригостив їх пивом. Після цього вийшли із закладу і раптово збили чоловіка з ніг. Затриманий вийняв із кишені ножиці й ударив чоловіка в голову. Зловмисники забрали мобільний телефон і гаманець, у якому було близько 1000 гривень і банківські картки", - розповів начальник ГУ МВС у Києві Олександр Терещук.

Фото: mvs.gov.ua

Розпочато кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу (умисне вбивство).

Одного підозрюваного затримано. Особу його співучасника встановлено. Правоохоронці проводять заходи з його затримання.

Нагадаємо, в Києві грабіжники пограбували чоловіка на 1,6 млн гривень під час купівлі квартири.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram