ГоловнаСуспільствоПодії

За підозрою у вбивстві президента банку "Аркада" затримано його водія

Затриманого взяли під варту

За підозрою у вбивстві президента банку "Аркада" затримано його водія

Співробітники Міністерства внутрішніх справ затримали підозрюваного у вбивстві президента банку "Аркада" (Київ) Сергія Сущева.

Про це повідомляє офіційний сайт МВС Львівської області.

У міліції повідомили, що 25 вересня неподалік від села Раковець Пустомитівського району було виявлено тіло з вогнепальними пораненнями 49-річного жителя Київської області, який пропав безвісти 18 вересня 2015 року.

"За підозрою у вбивстві 25 вересня працівники міліції затримали у Львові 29-річного киянина, який працював водієм президента банку і повідомив у правоохоронні органи про його зникнення. Попередньо встановлено, що підозрюваний на ґрунті неприязних відносин скоїв убивство із застосуванням вогнепальної зброї. Тіло загиблого сховав у лісовому масиві поблизу села Раковець, автомобіль Range Rover, на якому працював і який належав загиблому, - спалив", - йдеться в повідомленні.

Затриманому оголошено про підозру у вчиненні умисного вбивства і знищенні майна, а також обрано запобіжний захід - утримання під вартою.

Нагадаємо, Сущев приїхав до Львова у справах 18 вересня і відтоді не виходив на зв'язок. 21 вересня біля села Раковець у лісі було виявлено його спалений автомобіль Range Rover. Місцеве видання ZAXID.NET повідомило, що тіло Сущева знайшли в селі Раковець за 20 км від Львова, проте пізніше вибачилося за цю інформацію. У МВС повідомили, що Сущев пропав безвісти.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram