ГоловнаСуспільствоПодії

Мешканці Запоріжжя влаштували грандіозну тисняву за безкоштовним тортом

Міліціонери та огорожа не змогли стримати охочих отримати халяву

Жителі Запоріжжя вранці в суботу влаштували грандіозну тисняву, бажаючи отримати шматочок безкоштовного торта, який роздавали на відкритті традиційного Покровського ярмарку.

Як пише Z-city, в минулі роки через безкоштовне частування, яке мерія щорічно замовляє у кондитерів міста, також було неспокійно.

Тому адміністрація міста спробувала зробити захід більш безпечним. Цього року навколо місця роздачі торта поставили загородження. Спершу туди пускали виключно дітей, і була надія, що цього року все пройде більш цивілізовано, ніж раніше. Але після того, як торт отримали всі діти, натовп зніс огородження і навколо столу утворилася жахлива тиснява.

Торт для запорожців готували кілька днів по 15 годин на добу. На його виготовлення пішло 100 кг цукру, 50 кг борошна, 50 кг згущеного молока, 7 сотень яєць, 4 кг повидла. Розмели його моментально, пише "Інтерфакс-Україна".

250-кілограмовий торт розмели за хвилини
Фото: zanoza-news.com
250-кілограмовий торт розмели за хвилини

Нагадаємо, у 2012 році чимось схожим прославився Севастополь, де під час встановлення рекорду з приготування найбільшої порції салату "олів'є" люди билися за порцію салату.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram