ГоловнаСуспільствоПодії

У ДТП у Житомирській області за участю польського консула загинуло 6 осіб

Водій та п'ятеро пасажирів автомобіля ВАЗ загинули на місці

Уночі, 10 жовтня, на трасі Київ-Чоп у Червоноармійському районі Житомирської області сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій загинули 6 осіб віком від 15 до 18 років, ще одну 60-річну жінку доправлено в лікарню.

Про це повідомляє місцевий сайт Житомир.info з посиланням на облуправління ДАІ.

Фото: zhitomir.info

Як повідомляють, Toyota, за кермом якої перебував консул Польщі, врізалася в автомобіль ВАЗ.

"Водій автомобіля Toyota Land Cruiser, рухаючись у напрямку Києва, зіткнувся з автомобілем ВАЗ 2101, який перед початком руху на головну дорогу не переконався, що це буде безпечно і не створить небезпеки іншим учасникам дорожнього руху", - йдеться в повідомленні. Водій і п'ятеро пасажирів автомобіля ВАЗ 2101 від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці. Пасажирка автомобіля Toyota отримала тілесні ушкодження, її доправлено в лікарню.

"Водій Toyota 1956 року народження, громадянин Польщі, займає посаду консула Польщі у місті Вінниця. Пасажир автомобіля - його дружина, 1955 року народження, також громадянка Польщі. Водій ВАЗ - 18-річний житель села Курного, його пасажири: двоє хлопців і три дівчини 1997-го, 1998-го, 1999-го, 2000 років народження - мешканці сусідніх сіл", - уточнили в ДАІ.

Фото: zhitomir.info

Розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Нагадаємо, російський дипломат, аташе посольства РФ в Україні Віктор Ришніков влаштував ДТП на Новообухівській трасі під Києвом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram