ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві міліціонери вилучили партію героїну на 5 млн гривень

Затримано двох дилерів

У Києві міліціонери вилучили партію героїну на 5 млн гривень
Фото: mvs.gov.ua

Співробітники управління по боротьбі з незаконним обігом наркотиків (УБНОН) столичної міліції викрили великих постачальників важких наркотиків в Україну з-за кордону.

Як повідомляє офіційний сайт МВС, унаслідок операції було затримано двох дилерів.

Працівники київського УБНОН затримали двох дилерів-перевізників біля столичного торгового центру. У їхньому автомобілі вилучено близько кілограма героїну.

"53-річний громадянин сусідньої держави разом із 31-річним жителем Миколаївської області великими партіями купували за кордоном важкий наркотик у вихідців зі східної країни. Зберігали заборонений товар у Миколаївській області. Старший із зловмисників - організатор бізнесу - підшукував оптових покупців у великих містах України. Дилери домовлялися про угоду, таємно зустрічалися і реалізовували наркотик", - наголошується у повідомленні.

Фото: mvs.gov.ua

Під час обшуків у квартирі підозрюваних у Миколаївській області співробітники міліції виявили ще кілограм наркотику, 255 грамів речовини, схожої на кокаїн, і пістолет "Шмайстер". За цінами "чорного" ринку загальна вартість виявлених наркотичних речовин становить близько 5 млн гривень.

Фото: mvs.gov.ua

Чоловіки затримано за ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу. Вилучені речові докази направлено на експертизу.

Згідно з рішенням суду, чоловікам обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою із внесенням застави у розмірі понад 400 тис. грн по кожному.

Нагадаємо, раніше в Миколаївській області міліція за допомогою дрона знайшла ділянку з коноплею на 2 млн гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram