ГоловнаСуспільствоПодії

Викладач фізкультури напала на поліцейських у Львові

Вимагаючи, щоб її відвезли додому, жінка подряпала одному з патрульних обличчя, а другому розбила губу

Викладач фізкультури напала на поліцейських у Львові
Львовянка набросилась на полицейских в райотделе
Фото: Патрульная полиция Львова

В ніч проти п'ятниці у Львові жінка, яка прийшла у Галицький райвідділ МВС із заявою про крадіжку телефону, напала на правоохоронців. Про це повідомляє Zaxid.net з посиланням на прес-службу львівської патрульної поліції.

Львів'янка прийшла у відділення, щоб заявити про вкрадений телефон, ще о 22:00 15 жовтня - тому вона вимагала від працівників райвідділу відвезти її додому. За її словами, у неї "залишилося всього 7 грн, а за ці гроші таксі не відвезе її на вул. Топольну", повідомляє прес-служба патрульної поліції Львова.

О 3:00 ночі до райвідділу у справах приїхали поліцейські. Жінка, яка все ще була там, поводилася агресивно, підкреслювала, що вона викладач. Побачивши поліцейських, вимагала і від них відвезти її додому. І від слів перейшла до дій - одному з патрульних подряпала обличчя.

Правоохоронці були змушені надягти на хуліганку наручники. Тоді жінка вдарила головою в обличчя іншого патрульного, розбивши губу. Зрештою, правоохоронці викликали "швидку", щоб хуліганку забрали в психіатричну лікарню.

Як наголошується в повідомленні, фото цієї викладачки розміщено на сайті одного з львівських коледжів, де вказано, що вона - викладач фізвиховання вищої категорії. У самому ж навчальному закладі правоохоронцям сказали, що така у них не працює.

Як повідомляли раніше, у Києві нардеп Барна напав на депутата Чижмаря.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram