ГоловнаСуспільствоПодії

Біля Затоки затонув пасажирський катер: загинули 12 рибалок (оновлення)

На борту було 36 осіб, одну людину досі не знайшли.

Біля Затоки затонув пасажирський катер: загинули 12 рибалок (оновлення)
Затонувшее судно
Фото: ivolgafish.com

Біля Затоки (курорт на південь від Одеси) в суботу затонув пасажирський катер. Про це повідомив у своєму фейсбуці голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі.

"Трагедія в Затоці: перекинувся і затонув пасажирський катер. Кілька загиблих, точне число уточнюється, більшість вдалося врятувати. Перервав візит до Львова на Дні Бессарабії і прямую туди", - написав він.

Заступник голови Одеської ОДА Володимир Жмак повідомив про 12 втонулих і одного зниклого безвісти.

"О 6:50 на банку на ловлю бичків вийшов малий плавзасіб "Іволга", на борту - 33 пасажири і 3 члени екіпажу. О 15:30 під час повернення по фарватеру в напрямку Дністровського лиману на відстані приблизно 1 км від берега судно перекинулося. Врятувати вдалося 23 людей, 18 з них - у лікарні Білгород-Дністровського, 5 від госпіталізації відмовилися. Причина трагедії - сильний шторм і відсутність рятувальних жилетів", - написав він у фейсбуці.

Цю саму інформацію повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури. За словами міністра Андрія Пивоварського, пошукова операція ускладнюється сутінками, але не припиняється. На місці працює його заступник Юрій Васьков.

Нагадаємо, взимку цього року в Чорному морі біля турецького узбережжя

затонув суховантаж Fort Azov, завантажений пиломатеріалами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram