ГоловнаСуспільствоПодії

На борту затонулого катера перебувало 36 осіб (оновлено)

Перевіряється інформація про ще кількох пасажирів

На борту затонулого катера перебувало 36 осіб (оновлено)
Затонувшее судно
Фото: ivolgafish.com

На борту затонулого в Одеській області катера перебувало 36 осіб.

Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС в Одеській області.

22 людей врятували, вони перебувають у лікувальних установах. 14 пасажирів загинули, особи п'ятьох з них правоохоронці наразі встановлюють.

"Крім того, міліція перевіряє інформацію про можливе знаходження на судні ще кількох людей, яку правоохоронці отримали від врятованих після аварії пасажирів судна", - сказано в повідомленні. Раніше в МВС повідомляли, що на борту було понад 40 осіб, проте згодом цю інформацію в міліції відкоригували.

Як повідомляє прес-служба, капітана катера затримано, зараз він перебуває під охороною в медичній установі. За попередніми даними, явних ознак алкогольного сп'яніння капітана судна на момент затримання не виявлено. Зараз проводиться низка експертиз на вміст алкоголю в його організмі.

Нагадаємо, 17 жовтня в результаті аварії прогулянкового судна "Іволга" потонули 14 осіб. За фактом аварії міліція почала кримінальне провадження за частиною 3 статті 276 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram