ГоловнаСуспільствоПодії

У Сімферополі підозрюваний у викраденні авто викинувся з вікна поліції

Чоловік помер до приїзду медиків

У Сімферополі підозрюваний у викраденні авто викинувся з вікна поліції
Фото: www.0542.ua

Сьогодні в окупованому Сімферополі близько 04:30 ранку підозрюваний у викраденні автомобіля викинувся з вікна будівлі поліції і розбився на смерть.

Про це повідомили у прес-службі кримського управління МВС РФ, інформує "Крым Реалии".

До чергової частини Сімферопольського райвідділу МВС РФ надійшло повідомлення від жительки району про те, що невідомі особи незаконно заволоділи автомобілем "ВАЗ-2101", що належить її чоловікові. За підозрою в крадіжці, для надання свідчень запросили 43-річного місцевого жителя.

"23 жовтня близько 4:30 чоловік перебував у коридорі п'ятого поверху адміністративної будівлі ОМВД і очікував, поки його запросить оперуповноважений, який у цей час був у своєму службовому кабінеті. За діями громадянина поліцейський не спостерігав. У той період, коли чоловік залишався сам у коридорі, з невідомих причин він вистрибнув з вікна, не обладнане решітками", - повідомили у міліції.

Бригада швидкої допомоги прибула на виклик і констатувала смерть чоловіка, що настала до приїзду медиків. За фактом події призначено службову перевірку.

Коментарі медиків, а також рідних загиблого відсутні.

Нагадаємо, 26 вересня у Сімферополі озброєний чоловік відкрив вогонь по медперсоналу станції швидкої меддопомоги. У результаті загинули дві жінки. Злочинцем оголошено 55-річного Бекіра Небієва, батька оператора кримськотатарського телеканалу ATR. 10 жовтня його знайшли мертвим.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram