ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві жінка подобово винаймала квартири і вивозила з них все, аж до батарей

Столичні міліціонери затримали винахідливу злодійку

У Києві правоохоронці затримали винахідливу злодійку - жінка винаймала квартири подобово і повністю їх "оббирала". З приміщень постраждалих виносилося все - від телевізорів і газових плит до батарей і постільної білизни.

Про це повідомляє офіційний сайт столичного управління МВС.

У міліції повідомили, що до чергової частини Оболонського райуправління МВС зателефонувала жінка, яка заявила, що її квартиру обікрали. У скоєнні злочину вона підозрювала дівчину, якій здала в оренду житло.

Фото: mvs.gov.ua

Потерпіла - власниця фірми з надання послуг у сфері нерухомості. Як з'ясувалося, вона вже тричі ставала жертвою такого правопорушення.

Жінка докладно описала зовнішність і прикмети, крім того надала фотографію паспорта "квартирантки".

Фото: mvs.gov.ua

Оперативники затримали підозрювану вдома. Обдурена заявниця впізнала свою кривдницю і речі, які раніше зникли з трьох квартир. Як з'ясувалося, крадену побутову техніку та меблі жінка звозила у приватний будинок, а потім продавала через Інтернет.

Для укладення угод про подобову оренду 27-річна уродженка Чернівецької області використовувала вкрадені паспорти, до яких вклеювала свою фотографію. Раніше вона вже притягувалася до кримінальної відповідальності за підробку документів та шахрайство.

Відкрито кримінальне провадження за ст. 185 КК (крадіжка).

Нагадаємо, раніше в будівельному гіпермаркеті затримали 17-річного юнака, який вкрав батарейок майже на 11 тис. гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram