ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві літня жінка загинула під колесами сміттєвоза

Авто комунальників, рухаючись у подвір'ї заднім ходом, попросту переїхало жінку.

У понеділок у Києві на вулиці Вербицького у дворі житлового будинку сміттєвіз MAN переїхав насмерть літню жінку, яка йшла міжбудинковим проїздом.

Фото: Віталій Мірошниченко

Як розповіли кореспонденту LB.ua мимовільні свідки - сміттєвіз рухався заднім ходом у дворі житлового будинку. Судячи з усього, водій не побачив літньої жінки, яка саме йшла до свого під'їзду. Наїхавши на жінку, багатотонна машина близько десяти метрів протягнула постраждалу, поки водій не почув крики перехожих.

Прибулі медики констатували смерть 86-річної жінки від отриманих травм. Очевидці кажуть, що комунальники, які повинні йти разом із сміттєвозом і допомагати водієві, пішли вперед і готували сміттєві баки. Водій вів машину сам, тому й не міг бачити, що робиться позаду його вантажівки.

Фото: Віталій Мірошниченко

Фото: Віталій Мірошниченко

Для того, що дістати тіло загиблої, знадобилася допомога рятувальників Спеціального аварійно-рятувального загону Державної служби з надзвичайних ситуацій. Бійці АРЗ за допомогою спецінструмента підняли багатотонний сміттєвіз і дістали з-під коліс понівечену жінку.

Обставини трагедії з'ясовує слідчо-оперативна група.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram