ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві п'яний водій після ДТП улаштував бійку з поліцейськими

У розбитій машині дебошира виявили міліцейський жезл.

У четвер вдень у Києві на проспекті Бажана автомобіль Skoda, рухаючись у напрямку Південного мосту, протаранив позашляховик Toyota Land Cruiser попереду і врізався в освітлювальний стовп.

Як повідомляє кореспондент LB.ua, чоловік з розбитої Skoda перебував, за словами численних свідків, у стані глибокого алкогольного сп'яніння. Відмовляючись від допомоги медиків "швидкої допомоги", водій Skoda спробував піти з місця ДТП "по-англійськи", нікому нічого не пояснюючи. На численні прохання інспекторів поліції пред'явити документи, чоловік відповідав відмовою і, відштовхуючи поліцейських, намагався втекти з місця аварії.

Неадекватного чоловіка інспектори поліції змушені були закувати в наручники. У розбитій Skoda на задньому сидінні лежав міліцейський чорно-білий жезл. На запитання, чи є він співробітником міліції, водій відповів "все може бути". Звідки в нього в машині жезл, який використовували інспектори ДАІ, чоловік відповісти не зміг.

Пред'явити документи і проходити тест "на алкоголь" водій Skoda відмовлявся. Через деякий час чоловік попросив викликати для себе "швидку допомогу" і незабаром був госпіталізований.

Чи є водій Skoda співробітником правоохоронних органів, а також інші обставини події - це належить з'ясувати слідчо-оперативній групі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram