ГоловнаСуспільствоПодії

Тисяча людей зібралася на "третій майдан" у Києві (оновлено)

Печерський суд відпустив затриманого "свободівця".

У Києві опівдні почався мітинг на честь річниці Майдану і проти чинної влади.

Зібралася більш ніж тисяча осіб. Акцію раніше анонсував командир батальйону ОУН Микола Коханівський. Промови зі сцени зводилися до критики влади і вимог революції. Звучали і тези про "змову сіоністів проти України".

Після завершення мітингу його учасники пройшлися центром Києва. Спочатку вони прийшли під офіс СКМ Ріната Ахметова, постукали у двері, але потрапити всередину не змогли. Потім попрямували до будівлі Печерського суду. За їхньою інформацією, там обиратимуть запобіжний захід для затриманого через події 31 серпня "свободівця" Сергія Бойка. Бойко воював у складі батальйону "ОУН", а 25 жовтня його було обрано депутатом Броварської міської ради.

Будівлю суду охороняли близько тисячі бійців Нацгвардії.

Оновлено. Печерський суд обрав для Бойка запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання. Він залишив будівлю суду і вийшов до мітингувальників.

Нагадаємо, вчора на Майдані в Києві зірвали концерт на честь Дня гідності та свободи. Прихильники радикальних заходів під керівництвом Сергія Коби (внесений у Чорний список "Автомайдану") і комбата ОУН Миколи Коханівського прорвалися через огорожу і зірвали захід, який організовувала влада.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram