ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві п'яна компанія на "Газелі" розбила шість машин, зокрема дві поліцейські

Водій погрожував патрульним бейсбольною битою.

У понеділок увечері в Києві на лінію "102" надійшло повідомлення про те, що на одній з вулиць у подвір'ї будинку компанія молодих людей розпивала алкоголь в автомобілі "Газель" і мала намір рушати, повідомляє кореспондент LB.ua.

Коли патруль поліції прибув за вказаною адресою, вони побачили, що автомобіль виїжджає. На вимогу інспекторів зупинитися водій не відреагував, додав швидкості і протаранив дві припарковані машини: Honda Civiс і Honda C-RV. Після цього, не зупинившись, він виїхав із двору. Поліцейські поїхали за ним.

Незважаючи на увімкнені проблискові маячки, сирену, вимоги поліції через гучний зв'язок зупинитися, водій продовжував їхати, набираючи швидкість, створюючи аварійні ситуації на дорозі. На одній з вулиць "Газель" не вписалася в поворот, зачепила ще два автомобілі, але водій вантажівки продовжувати втікати від поліції. Через деякий час на вулиці Ізюмській, не впоравшись із керуванням, водій протаранив два патрульні авто і зупинився.

Молодик, який сидів за кермом, вискочив з бейсбольною битою в руках. Однак поліцейським удалося знешкодити його і закувати його та двох його пасажирів у наручники. На місце події прибули також лікарі "швидкої допомоги".

Тест на алкоголь водія "Газелі" показав 1,36 проміле, що всемеро перевищує допустиму норму. На чоловіка складено кілька адмінпротоколів, у тому числі за керування автомобілем у стані алкогольного сп'яніння, кілька ДТП і незупинку на вимогу співробітників поліції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram