ГоловнаСуспільствоПодії

Під Артемівськом знайшли мішок з боєприпасами (оновлено)

Підозрілий склеєний скотчем мішок знайшли в лісопосадці.

В Артемівському районі правоохоронці знайшли мішок з боєприпасами.

Про це повідомляє Артемівське відділення Головного управління Національної поліції в Донецькій області.

"Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події, встановила, що в мішку є 4 гранати "Ф-1", протипіхотна міна з маркуванням МОН-50, протипіхотна міна з маркуванням 21, 2 тротилові шашки, 7 предметів циліндричної форми зі шнурами і проводами, 4 запали для гранат, а також речовина жовтого кольору, схожа на пластид, в кількості 6 одиниць", - сказано в повідомленні.

Як розповів начальник Артемівського відділення поліції Володимир Гончаров, 24 листопада від співробітника СБУ надійшло повідомлення про те, що в лісопосадці, розташованій неподалік від с. Кліщіївка, знайдено підозрілий мішок, склеєний скотчем.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 "незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами" Кримінального кодексу України.

Усі вилучені боєприпаси направлено на експертизу. Проводяться заходи, спрямовані на встановлення особи власників вибухонебезпечних предметів, яким загрожує покарання до 7 років позбавлення волі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram