ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві позашляховик відправив легковик у кам'яний паркан і протаранив відбійник

П'яний водій втік із місця ДТП, але поліцейські спіймали його.

У понеділок пізно ввечері в Києві на Наддніпрянському шосе позашляховик Chevrolet, рухаючись у напрямку Столичного шосе, протаранив задню частину Toyota Yaris, повідомляє кореспондент LB.ua.

Удар був такої сили, що Toyota вилетіла на тротуар і врізалася в кам'яну огорожу, після чого зрикошетила знову на дорогу. Chevrolet після зіткнення протаранив розділовий відбійник, зніс при цьому близько десятка метрів полотна відбійника. Уламки частин Chevrolet вилетіли на смугу зустрічного руху і поцілили в BMW, який рухався в зустрічному напрямку.

За словами свідків, з Chevrolet вибрався чоловік і, перебігши через дорогу, втік з місця аварії. Очевидці допомогли вибратися жінці, яка сиділа на пасажирському сидінні Chevrolet, і викликали "швидку допомогу".

Прибулі медики надали першу допомогу всім учасникам ДТП. У Toyota, крім водія, перебувала жінка-пасажир. Від госпіталізації, незважаючи на болі в спині, вона відмовилася, але пізніше родичі відвезли її до лікарні для обстеження.

Пасажирка ж Chevrolet після надання медичної допомоги раптом почала стверджувати, що її в машині не було і вона нібито опинилася на місці ДТП випадково. Приблизно в цей самий час недалеко від місця аварії поліцейські затримали чоловіка, у якому свідки впізнали водія Chevrolet. Хоча сам чоловік стверджував, що в машині не був, водити не вміє і опинився біля розбитої машини своєї дружини нібито випадково.

За словами очевидців, чоловік за кермом Chevrolet перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram