ГоловнаСуспільствоПодії

У Харкові в магазині "Рошен" стався вибух, постраждалих немає

Незадовго до події бачили чоловіка в жовтій куртці з написом "Україна"

Уночі 9 грудня, о 1:37, у чергову частину Київського відділення поліції Харкова надійшло повідомлення про те, що в приміщенні магазину "Рошен", розташованому в ТРЦ "Дафі", прогримів вибух.

Про це повідомляє офіційний сайт управління Нацполіції в Харківській області.

Фото: Нацполіція

За відомостями поліції, на місце події виїхали керівництво ГУНП у Харківській області, слідчо-оперативна група поліції, експерти, представники СБУ та прокуратури. Патрульні поліцейські виставили оточення.

Фото: Нацполіція

Вибуховою хвилею пошкоджено скло у вітринах і вхідних дверях. У результаті події ніхто з громадян не постраждав.

Як розповіли очевидці, на розташованій недалеко від торгового закладу автозаправці незадовго до події вони бачили чоловіка в жовтій куртці з написом "Україна".

Фото: Нацполіція

Правоохоронці відпрацьовують прилеглу територію. Тривають слідчо-оперативні дії.

Нагадаємо, магазини цієї торгової мережі "мінують" регулярно. Зокрема в листопаді в поліцію Києва надійшло повідомлення невідомого про мінування всіх магазинів "Рошен" у столиці.

У травні в магазині "Рошен" у Києві біля станції метро "Мінська" стався вибух. Припущення, що стріляли з гранатомета "Муха", не підтвердилося. За інформацією поліції, спрацював невідомий вибуховий пристрій. Небезпечний предмет заклали між стіною магазину і кондиціонером на вулиці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram