ГоловнаСуспільствоПодії

Затриманого з гранатою одесита підозрюють у подвійному вбивстві на Донбасі

На початку грудня в Мар'їнці жорстоко вбили старшу жінку та її сина

Затриманого з гранатою одесита підозрюють у подвійному вбивстві на Донбасі
Фото: rbc.ua

Чоловік, який погрожував підірвати гранату в Обсерваторному провулку Одеси, виявився причетним до подвійного вбивства у Мар'їнці Донецької області.

Про це повідомив начальник Донецького управління Нацполіції В'ячеслав Аброськін у Фейсбуці.

Він повідомив, що на початку грудня в Мар'їнці жорстоко було вбито матір (1935 року народження) і сина (1964 року народження). Як з'ясувалося, напередодні вбивства син отримав велику суму грошей за сільгосппродукцію. Після проведення слідчо-оперативних дій, встановили коло підозрюваних. Серед них виявився житель Одеської області, 1967 року народження, який раніше проходив військову службу в Мар'їнці.

Для перевірки інформації та опитування підозрюваного в Одесу виїхали співробітники управління Нацполіції Донецької області.

"Сьогодні вранці наших поліцейських вказаний громадянин зустрів з двома бойовими гранатами в руках, наведеними в готовність до застосування, і ще двома такими самими, прикріпленими до його тіла. До "переговорів" із ним долучився начальник ГУНП в Одеській області Гіоргі Лорткіпанідзе. Завдяки його участі та злагодженим діям Одеської поліції "терорист-смертник" не відбувся і його знешкодили", - повідомив Аброськін.

Підозрюваного затримано, він дає пояснення.

"Необхідно посилювати заходи безпеки для недопущення вивезення зброї та набоїв із зони бойових дій, а її вилучення в мирного населення має стати одним із пріоритетів роботи поліції, особливо у прифронтовій зоні", - підкреслив начальник Донецької поліції.

Нагадаємо, в Одесі у вересні шпигунку "ЛНР" заарештували після побачення з офіцером СБУ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram