ГоловнаСуспільствоПодії

На блокпості "Курахове" затримали двох водіїв із великими сумами грошей

Гроші везли в "ДНР"

На блокпості "Курахове" затримали двох водіїв із великими сумами грошей

Співробітники Служби безпеки України за один день запобігли в Донецькій області двом спробам ввезення великих грошових сум на підконтрольну незаконному збройному формуванню "ДНР" територію. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

"Співробітники Служби безпеки України за один день блокували на блокпості "Курахове" в Донецькій області дві спроби ввезення великих сум валюти на тимчасово окуповані терористами "ДНР" території", - йдеться в повідомленні прес-центру СБУ.

Водій мікроавтобуса - житель Макіївки - намагався приховано ввезти в "ДНР" майже один мільйон гривень.

У другого водія співробітники спецслужби вилучили на блокпості один мільйон сто тисяч російських рублів, тридцять тисяч гривень і 97 банківських карток.

Як повідомили в прес-центрі СБУ, "тривають невідкладні оперативно-слідчі дії для встановлення одержувачів великих сум валюти на тимчасово контрольованих бойовиками територіях".

Нагадаємо, раніше на контрольному пункті в'їзду-виїзду "Зайцеве" Артемівського району Донецької області правоохоронці затримали кур'єра, який намагався доставити на тимчасово окуповану територію майже 100 карток провідних вітчизняних банків і приблизно 100 тис. грн готівки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram