ГоловнаСуспільствоПодії

У Львові затримали п'яного працівника харківської поліції

Чоловік поводився агресивно

У Львові затримали п'яного працівника харківської поліції

Уночі з суботи проти неділі (12-13 грудня) у Львові за кермом авто затримали п'яного працівника харківської міліції. Про це повідомляють на сторінці Патрульної поліції Львова в Facebook.

«До патрульних надійшов виклик від особи, яка не захотіла називатися, про те, що автомобіль Toyota Camry їде в напрямку Брюховичів, а за кермом водій у стані алкогольного сп'яніння.

Екіпаж поліцейських зупинив цей автомобіль на вулиці Замарстинівській. Чоловік був у стані алкогольного сп'яніння. Відповідав на запитання інспекторів агресивно, погрожував, не давав документів. Спробував завдати ударів поліцейським ногами в пах. Тоді хотів пошкодити свої документи і викинути їх у лісосмугу», - йдеться в повідомленні.

Там також уточнили, що по дорозі до відділку затриманий плював на інспекторів і спробував пошкодити автомобіль патрульних. «Чоловік відповідатиме і за хуліганські дії, і за непокору, і за керування автомобілем у нетверезому стані», - повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львова.

У відділку міліції у чоловіка виявили документи діючого працівника Харківської поліції.

Нагадаємо, співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою затримали на хабарі слідчого одного з райвідділів Національної поліції України в Запорізькій області. Правоохоронець вимагав $1,5 тис. від жителя Бердянська за непритягнення до кримінальної відповідальності за незаконне заволодіння транспортним засобом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram