ГоловнаСуспільствоПодії

Депутат від "Опоблоку" відкусив вухо лідеру "Азова" у Херсоні

Це не перший випадок прояву політичної агресії з боку прибічників прорегіональної влади

Депутат від "Опоблоку" відкусив вухо лідеру "Азова" у Херсоні
Фото со страницы херсонского ГК "Азов" в соцсети

В результаті бійки депутат від "Опоблоку" відкусив вухо лідеру цивільного корпусу "Азов" у Херсоні. Про це повідомляється на сторінці цивільного корпусу "Азов" у соцмережі.

Згідно з повідомленням, 18 грудня голова херсонського відділення цивільного корпусу "Азов" потрапив до лікарні після бійки з депутатом Дніпровської районної ради Херсона Олександром Власовим.

В організації повідомляють, що після сесії міськради депутат від "Опоблоку" "спровокував і почав" бійку в центрі міста. Під час сутички Власов відкусив активісту вухо і намагався травмувати око.

Фото: Цивільний корпус "Азов"

"Почавши бійку, депутат від "Опозиційного блоку" якоїсь миті, очевидно, вирішив, що єдиний шлях отримати перемогу - перейти межу людської гідності... почав видавлювати пальцем око і вчепився зубами у вухо голови ЦК, після чого депутат відкусив значний шматок вуха і трохи пізніше виплюнув його на землю", - йдеться в повідомленні.

Лідер "Азова" зараз перебуває в лікарні під наглядом через імовірність того, що ампутована частина вуха не приживеться.

Фото: Цивільний корпус "Азов"

У повідомленні також наголошується, що глава "Азова" подав заяву до Суворовського райвідділу міліції міста Херсон.

"Наголошуємо, що це не перший випадок прояву політичної агресії з боку прибічників прорегіональної влади. Ми - відкрита громадська організація, яка не підтримує жодної з політичних сил. Нас не можна купити або вплинути якимись засобами на наші дії та рішення. Через це нас намагаються задавити ще на початку нашого розвитку, вдаючись, у тому числі і до фізичного методу "впливу", - заявляють в ЦК "Азов" у Херсоні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram