ГоловнаСуспільствоПодії

П'яний водій, втікаючи в Києві від поліції, збив пішохода

Потерпілого у важкому стані госпіталізували медики.

У п'ятницю ввечері в Києві на бульварі Перова водій автомобіля Volkswagen Passat, намагаючись сховатися від поліції, збив пішохода на регульованому пішохідному переході.

Як розповіли інспектори поліції кореспонденту LB.ua, патрулюючи вулиці в Дніпровському районі, вони звернули увагу на Volkswagen, який рухався на великій швидкості, порушуючи правила. На вимоги поліції зупинитися, водій додав швидкості. Кілька разів Volkswagen пролетів на "червоний", створюючи аварійні ситуації.

На перехресті бульвару Перова і вулиці Стальського автомобіль проїхав на заборонний сигнал світлофора, і в'їхав в людей, які переходили дорогу на "зелений". Кілька людей встигли відскочити вбік, але один з перехожих потрапив під Volkswagen. Збивши пішохода, водій не впорався з керуванням і на повному ходу влетів в огорожу.

Першу допомогу пішоходу, що стікав кров'ю, надавали поліцейські. Зупинивши кровотечу, патрульні викликали "швидку". У важкому стані потерпілого госпіталізували. Лікарі борються за його життя.

Водій перебував у стані, схожому на сильне алкогольне сп'яніння, і відмовився проходити тест "на алкоголь". Лікар-нарколог, до якого відвезли водія Volkswagen, підтвердив стан алкогольного сп'яніння.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram