ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві сталася бійка зі стріляниною і з нападом на поліцейського

Стрільця затримали патрульні

Сьогодні опівночі в одному з ресторанів Києва сталася бійка із застосуванням зброї, в результаті якої дві людини отримали поранення.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на відділ комунікації столичного управління Нацполіції.

"Сварка виникла між товаришами, коли ті вийшли з ресторану. Почалася бійка, під час якої один із них дістав пістолет і вистрілив двом особам у шию та тулуб відповідно. На місці події співробітники слідчо-оперативної групи вилучили чотири гільзи", - повідомили в поліції.

Постраждалим викликали "швидку" і надали необхідну допомогу. Стрілець із місця пригоди втік. Однак під час перевірки прилеглої території правоохоронці виявили та затримали його в парку неподалік. У присутності понятих у нього вилучили пістолет, два магазини і балаклаву.

"Усі учасники бійки довго не могли заспокоїться і поводилися агресивно. 38-річний чоловік несподівано підбіг до працівника поліції, який опитував свідків, збив правоохоронця з ніг і почав бити його ногами", - розповіли в поліції.

Забіяку доправили в управління поліції, вилучивши в нього пістолет і майже три десятки патронів. За попередніми висновками, вилучена зброя - травматична.

Відкрито два кримінальні провадження: за ст.125 (умисне легке тілесне ушкодження) та ст.345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).

За заподіяння тілесних ушкоджень затриманому загрожують виправні роботи до одного року. За напад на правоохоронця молодик може п'ять років провести у в'язниці.

Нагадаємо, в ніч проти 1 січня київським патрульним довелося відстрілюватися від чоловіка з рушницею.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram