ГоловнаСуспільствоПодії

На базі курорту "Драгобрат" сталася бійка із застосуванням зброї

Затримано п'ять чоловіків у камуфляжі

На базі курорту "Драгобрат" сталася бійка із застосуванням зброї

На одній з баз гірськолижного курорту «Драгобрат» на Закарпатті виник конфлікт між охоронцями і відвідувачами, в ході якого було застосовано вогнепальну зброю. Про це повідомляє ZAXID.net, посилаючись на "Голос Карпат".

За даними МВС, постраждали двоє охоронців бази, які отримали також і ножові поранення.

Конфлікт за участю невстановлених поки що людей у військовій формі стався на гірськолижній базі «Будинок Магната» 10 січня під ранок. Один з очевидців зіткнення, якого цитує "Голос Карпат", стверджує, що причиною конфлікту стала відмова групи військових платити в ресторані.

«Чи то «атошнікі», чи то ПС [представники «Правого сектора»] прийшли на базу «Будинок Магната». Почали вимагати частувань, однак розраховуватися за надані послуги відмовилися. Коли охоронець закладу зробив їм зауваження - його сильно побили, зараз він при смерті в лікарні. Кухареві зламали ногу, а також почали бити відвідувачів, - розповів очевидець. - На місце прибув господар закладу зі зброєю. Вирубав одного з хуліганів, інших взяв на мушку. За цей час в «Будинку Магната» на допомогу прийшли сусіди закладу та охорона. Хуліганів побили, зв'язали скотчем і викликали міліцію. Пов'язаних розбійників передали правоохоронцям».

За даними "Голосу Карпат", у сутичці брали участь члени «Правого сектора» з Івано-Франківська, проте в повідомленні наголошується, що ця інформація не перевірена.

У закарпатській міліції підтвердили факт зіткнення на Драгобраті, проте від розгорнутих коментарів поки що утримуються. За даними поліції, в зіткненні брали участь п'ять чоловіків у камуфляжі. Всі вони затримані.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram