ГоловнаСуспільствоПодії

У Київській області учасник АТО підірвався на гранаті

Чоловік вирішив піти з життя через сімейні проблеми

У Київській області учасник АТО підірвався на гранаті
Архив
Фото: zstore.zman.com

У Києво-Святошинському районі учасник АТО через сімейні проблеми покінчив життя самогубством, підірвав себе гранатою. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП в Київській області.

До чергової частини Києво-Святошинського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що в селі Новосілки на кладовищі він виявив тіло невідомого чоловіка

"На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці встановили особу загиблого: ним виявився 34-річний місцевий житель, який нещодавно повернувся із зони АТО. Поряд з тілом були виявлені фрагменти від гранати Ф-1 і чека від неї, мобільний телефон, пляшки з-під спиртного і лимонаду", - йдеться в повідомленні прес-служби.

За інформацією правоохоронців, за мить до смерті чоловік розмовляв з колишньою дружиною, яка нещодавно розлучилася з ним. Він повідомив жінці, що збирається покінчити життя самогубством, після чого вона почула вибух.

З'ясувалося, що чоловік вирішив піти з життя через сімейні проблеми. Він прийшов на цвинтар, де попрощався з померлою донькою, потім подзвонив колишній дружині і, повідомивши їй про свої наміри, підірвав себе гранатою Ф1. У загиблого з колишньою дружиною залишилося двоє неповнолітніх дітей.

За цим фактом слідчим відділом Києво-Святошинського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, наприкінці грудня минулого року в Сумської області на гранаті підірвався чоловік, який нещодавно прибув із зони проведення АТО.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram