ГоловнаСуспільствоПодії

Водій, який збив насмерть жінку біля метро "Лівобережна", виявився 21-річним сином бізнесмена з Донецької області

Станіслав заперечує, що був п'яний, і списує подію на раптовий прояв епілепсії.

Водій, який збив насмерть жінку біля метро "Лівобережна", виявився 21-річним сином бізнесмена з Донецької області
Фото: Виталий Мирошниченко

Водієві, який 9 січня на джипі збив насмерть жінку біля метро "Лівобережна" в Києві і влетів у вітрину, повідомили підозру.

Про це повідомив прес-секретар Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко у Фейсбуці.

"Мажора" С. Толстошеєва, джип котрого розчавив насмерть потерпілу Н. Прилуцьку і завдав тілесних ушкоджень потерпілому А. Вікарчуку, оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого)", - написав він.

"Поліція дуже не рекомендує підозрюваному, який стверджує, що раптово знепритомнів за кермом через вроджену хворобу, намагатися уникнути правосуддя", - додав Шевченко.

Раніше журналіст Дмитро Гнап виклав фото 21-річного водія Станіслава Толстошеєва, сина бізнесмена з Дружківки Донецької області.

"Джип "Мерседес" з номерами АН 7337 ЕР зареєстровано на його дочку - Толстошеєву Олену 1990 року народження. Щось мені підказує, що хлопець буде очікувати суду в цій справі десь у районі Мальдівів. Тим паче, що є інформація, що два роки тому він вже скоїв ДТП і щасливо уникнув покарання", - написав Гнап.

Фото: facebook.com/gnap.ua

Нагадаємо, 9 січня Толстошеєв на білому "Мерседесі" в'їхав у фасад стоматологічної клініки, збивши насмерть 62-річну жінку. За словами свідків, водій перебував у стані алкогольного сп'яніння. Сам Станіслав стверджує, що в нього стався напад епілепсії. Зараз він перебуває в приватній клініці Києва.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram