ГоловнаСуспільствоПодії

Через сильний снігопад у 4 областях обмежено рух на дорогах (оновлено)

У Миколаївській та Одеській області випало до 30 см снігу

Через сильний снігопад у 4 областях обмежено рух на дорогах (оновлено)
Фото: Юлия Сущенко

В Україні, переважно на півдні і в центрі, останню добу тривають сильні снігопади, які змусили місцеву владу обмежити рух автотранспорту у чотирьох областях.

Про це повідомляє офіційний сайт "Укравтодору".

Так, закрито дорогу М-14 "Одеса - Мелітополь - Новоазовськ" на ділянці км 177+531 - км 208 між Миколаєвом і Херсоном.

"Автотрасу тимчасово закрито для проїзду в обох напрямках через ожеледицю і снігу з 7:00 ранку 18 січня", - наголошують у повідомленні.

Дорога між Одесою та Миколаєвом. Перший запис

Опубліковано Андрієм Пивоварським - Andrii Pyvovarskyi 18 січня 2016 р.

За інформацією рятувальників, особливо багато опадів випало у Миколаївській та Одеській області - до 30 см. У цих областях, а також у Дніпропетровській та Кіровоградській, заборонили або обмежили рух. Зокрема, повністю заборонили рух на трасі М-05 Київ - Одеса. Переліки обмежень можна знайти на сайтах обласних держадміністрацій.

На боротьбу з наслідками негоди тільки в Миколаївській області вийшли 1,5 тисячі працівників комунальних служб і 410 одиниць техніки.

Оновлення. Як зазначають "НикВести", кількість опадів, що випали в Миколаєві за минулу добу перевищила показники, зафіксовані під час попереднього стихійного лиха наприкінці грудня 2014 року. Всього за один день в місті випало 26,5 мм опадів. У 2014 році з 27 по 30 грудня випало 26,7 мм. При цьому синоптики прогнозують рясний сніг аж до завтрашнього дня. Лише вдень 19 січня снігопад припиниться.

У зв'язку зі снігопадами голова Миколаївської облдержадміністрації Вадим Меріков рекомендував всім керівникам підприємств і організацій понеділок, 18 січня, оголосити вихідним або скороченим днем.

Нагадаємо, у Києві на понеділок оголосили штормове попередження, надзвичайно складних погодних умов очікують у 8 областях.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram