ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві під час ДТП машина вилетіла на тротуар і протаранила кіоск

Двох жінок госпіталізували з різними травмами

У четвер, 21 січня, в Києві на перехресті вулиць Ахматової та Урловської автомобіль KIA протаранив мікроавтобус Toyota. В результаті зіткнення KIA вилетів на тротуар і врізався в кіоск.

Про це повідомляє кореспондент LB.ua.

Важкі травми отримала жінка-продавець, що перебувала в кіоску. Її негайно госпіталізували медики "швидкої допомоги". Госпіталізували і жінку-водія KIA.

Також травми отримав один із перехожих, що стояли на тротуарі на шляху "корейця", але від госпіталізації він відмовився.

Очевидці стверджували, що водій Toyota перебував у стані алкогольного сп'яніння і нібито виїжджав на перехрестя на заборонений сигнал світлофора.

На місці ДТП інспектори поліції провели тест водія мікроавтобуса на наявність алкоголю в крові. Прилад "Драггер" показав значення "1,29", що перевищує допустиму норму в шість разів.

Нагадаємо, 9 січня біля метро "Лівобережна" в Києві "Мерседес" в'їхав у фасад стоматологічної клініки, збив насмерть 62-річну жінку. За словами свідків, водій перебував у стані алкогольного сп'яніння. Водій, який збив на смерть жінку біля метро Лівобережна, виявився 21-річним сином бізнесмена з Дружківки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram