ГоловнаСуспільствоПодії

В Ужгороді стріляли в депутата міськради

Євген Прозор - сумоїст, близький до Сергія Ратушняка.

В Ужгороді стріляли в депутата міськради
Евгений Прозор
Фото: http://goloskarpat.info

Близько 21:00 21 січня невідомий зробив кілька пострілів у бік 45-річного депутата Ужгородської міськради Євгена Прозора, який саме припаркував свою машину в гаражі. Прозор кілька разів вистрілив у відповідь із зареєстрованого пневматичного пістолета.

Як повідомляє прес-служба поліції, це сталося на вул. Плеханова. Правоохоронцям зателефонувала дружина потерпілого, яка почула постріли.

Розпочато кримінальне провадження, кваліфікація якого - замах на вбивство. Розглядають кілька версій інциденту. Першу пов'язують із професійною діяльністю потерпілого, другу - з помстою, а також із хуліганськими мотивами.

У повідомленні поліції прізвище депутата не названо, проте видання "Про Захід" пише, що це Євген Прозор. Депутат показав виданню записи з камер відеоспостереження, на яких видно, як невідомий чоловік, закутаний у щось на кшталт рибальського плаща, проходячи повз подвір'я депутата, вийняв з-під плаща руку з пістолетом і тричі неприцільно вистрілив у бік будинку, після чого втік.

Прозор вважає, що його хотіли не вбити, а залякати.

Євген Прозор обрався до міськради від партії "Відродження". Він близький до екс-мера міста Сергія Ратушняка. Прозор - сумоїст, навіть ставав призером міжнародного турніру.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram