ГоловнаСуспільствоПодії

У Запоріжжі внаслідок ДТП з маршруткою двоє дітей потрапили до реанімації

Жінка, яка керувала легковиком, виїхала на смугу зустрічного руху

У Запоріжжі внаслідок ДТП з маршруткою двоє дітей потрапили до реанімації

2 лютого в Комунарському районі Запоріжжя сталася аварія за участю маршрутки і легкового автомобіля Geely. Шестеро пасажирів автобуса отримали ушкодження легкого ступеня, двоє дітей з легковика у важкому стані: вони були доставлені в реанімацію.

Про це інформує місцевий сайт Индустриалка.

Згідно з повідомленням, легковий автомобіль виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з автобусом, в якому перебувало 11 чоловік.

Автомобілі "швидкої допомоги" доставили в лікарню шестеро пасажирів маршрутки з ушкодженнями легкого ступеня тяжкості. Двоє дітей, які перебували в легковому автомобілі, отримали важкі ушкодження та доставлені в реанімацію.

За словами заступника начальника управління з питань транспортного забезпечення та зв'язку Запорізької міськради Олега Грицаєнко, ділянка дороги, де сталася ДТП, не є особливо аварійною. Стан дороги був задовільним.

За інформацією УДАІ в Запорізькій області, жінка, яка керувала легковим авто, виїхала на смугу зустрічного руху, де і врізалася в маршрутку.

Співробітники правоохоронних органів з'ясовують усі обставини аварії.

Нагадаємо, 2 лютого в Харкові карета швидкої допомоги зіткнулася з пасажирським автобусом. На місці загинув водій "швидкої" та фельдшер, в медичний заклад з важкими травмами доставлені медсестра і жінка з дитиною, які перебували в кареті швидкої, водій автобуса і два пасажири. Пізніше повідомлялося, що кількість жертв у результаті ДТП досягла чотирьох.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram