ГоловнаСуспільствоПодії

В Ужгороді поліцейський на службовому авто збив пішохода

За фактом ДТП розпочато розслідування

В Ужгороді поліцейський на службовому авто збив пішохода
Фото: Виталий Мирошниченко

В Ужгороді 1лютого співробітник головного управління Національної поліції в Закарпатській області на службовому авто збив пішохода. За фактом ДТП розпочато розслідування.

Про це інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Згідно з повідомленням, увечері 1 лютого службовий автомобіль головного управління Національної поліції в Закарпатській області скоїв наїзд на 31-річного пішохода. Чоловік з переломом ключиці, тупою травмою живота і травмою грудної клітки був госпіталізований.

Прокуратура Закарпатської області розпочала досудове розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження (ч. 1 ст. 286 КК України).

Санкція ч. 1 ст. 286 КК України передбачає покарання у вигляді штрафу від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, 2 лютого в Запоріжжі внаслідок ДТП з маршруткою двоє дітей потрапили до реанімації.

Як повідомлялося раніше, 2 лютого в Харкові карета швидкої допомоги зіткнулася з пасажирським автобусом. На місці загинув водій "швидкої" і фельдшер, у медичний заклад з важкими травмами доставлені медсестра і жінка з дитиною, які перебували в кареті "швидкої", водій автобуса і два пасажири. Пізніше повідомлялося, що кількість жертв у результаті ДТП досягла чотирьох.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram