ГоловнаСуспільствоПодії

У Львівській області зловмисники проникли в банк, розібравши стіну в міськраді

Двом 19-річним і одному 17-річному "світить" до шести років ув'язнення

У Львівській області зловмисники проникли в банк, розібравши стіну в міськраді
г. Сосновка Львовской области
Фото: http://mistaua.com

У Червоноградський відділ поліції Львівської області 11 лютого надійшло повідомлення від голови Іванівської міської ради про те, що вночі невідомі особи, зламавши замок на вхідних дверях, проникли в приміщення міськради, інформує відділ комунікації ДУ Національної поліції у Львівській області.

Як наголошується, тоді ж у відділ поліції надійшло повідомлення від завідуючого територіальним відділом одного з банків, приміщення якого розташоване в одній будівлі з міськрадою і має спільну стіну.

За словами завідувача банком, вночі невідомі особи проникли в приміщення відділення і викрали з банківського терміналу гроші в сумі майже 25 тис. гривень.

Виїзд на місце події слідчо-оперативної групи встановив, що зловмисники проникли в приміщення відділення банку, розібравши частину спільної з міськрадою стіни. Також правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетні троє місцевих жителів - двоє дев'ятнадцятирічних і один у віці 17 років.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, на початку грудня 2015 року в Києві після пограбування банку зловили 33-річного уродженця Херсона. Він зізнався ще в чотирьох аналогічних злочинах, починаючи з 2013 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram