ГоловнаСуспільствоПодії

В Одесі затримали патрульну поліцейську під час продажу наркотиків (оновлено, додано фото)

Поліцейську затримали за неодноразові випадки торгівлі амфетаміном

В Одесі затримали патрульну поліцейську під час продажу наркотиків (оновлено, додано фото)
Фото: firtka.if.ua

В Одесі 12 лютого під час продажу наркотичних засобів затримали співробітницю управління патрульної поліції.

Про це інформує прес-служба Військової прокуратури Південного регіону України.

Згідно з повідомленням, реалізація наркотиків відбувалася в адміністративному приміщенні управління патрульної поліції в Одесі.

"Матеріали досудового розслідування дають усі підстави підозрювати затриману особу і в продажу, і у вживанні наркотичних засобів.

Зокрема під час виконання своїх службових обов'язків", - сказано в повідомленні.

На сьогодні в межах кримінального провадження, розпочатого військовою прокуратурою Південного регіону України, проводиться комплекс невідкладних слідчих дій, серед яких і санкціонований судом обшук у приміщенні управління патрульної поліції.

Встановленим порядком готується повідомлення затриманій особі про підозру у вчиненні кримінального злочину за ч. 2 ст. 307 КК України, а також клопотання про обрання для неї судом запобіжного заходу.

Санкція ч. 2 ст. 307 КК України (незаконний збут наркотичних засобів, вчинений повторно) передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Оновлення. Затримання патрульної поліцейської під час продажу наркотиків в Одесі прокоментував головний військовий прокурор України Анатолій Матіос у Facebook.

Фото: Анатолій Матіос

"Сьогодні ввечері, кілька годин тому, за матеріалами співробітників "К" СБУ в Одеській області (без будь-якої протидії і за повного сприяння начальника обласної поліції Лордкіпанідзе) слідчими військової прокуратури Південного регіону затримана співробітниця патрульної поліції м. Одеси", - написав він.

Пост про нашу допомогу важким будням Міністерства внутрішніх справ.А ось це справді "тепловізор Матіоса"!)Допомогаємо ...

Опубліковано Анатолієм Матіосом 12 лютого 2016 р.

За словами Матіоса, поліцейську затримали за неодноразові випадки торгівлі амфетаміном.

Фото: Анатолій Матіос

"При цьому вона не тільки продавала (просто з приміщення управління), а й сама вживає наркотики, в тому числі під час виконання службових обов'язків", - зазначив головний військовий прокурор.

Нагадаємо, в Київській області співробітники Служби безпеки та прокуратури затримали п'ятьох осіб, які вирощували марихуану в промислових масштабах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram