ГоловнаСуспільствоПодії

В одеському пологовому будинку чоловік відкрив стрілянину з травматики

Поранено співробітника медустанови

В одеському пологовому будинку чоловік відкрив стрілянину з травматики
Фото: glavpost.com.ua

В одному з пологових будинків Одеси чоловік відкрив стрілянину з травматичного пістолета і поранив співробітника медустанови.

Про це повідомляє офіційний сайт Нацполіції Одеської області.

Повідомлення про стрілянину в пологовому будинку надійшло до Шевченківського відділення поліції об 11:37.

Як з'ясувалося, на другому поверсі пологового будинку невідомий чоловік викрав у однієї з породіль її особисті речі. Це помітили свідки і спробували його затримати. Під час переслідування чоловік дістав травматичний пістолет і вистрілив у бік переслідувачів.

"За попередніми даними один зі співробітників пологового будинку отримав дотичне пошкодження нижньої кінцівки", - повідомили в поліції.

Нагадаємо, у квітні 2015 року в одеській лікарні застрелили кікбоксера Сергія Лащенка. За даними місцевих ЗМІ конфлікт між двома групами людей, одна з яких - представники етнічного злочинного угруповання, почався на вулиці Дерибасівській. Двох чоловіків було поранено з травматики і доправлено в лікарню. Їхні противники - п'ять чоловіків - приїхали по них у медустанову і почали стрілянину.

Одному з потерпілих влучили в шию, що призвело до його загибелі, а другому вдалося зачинитися у рентген-кабінеті, нападники вирішили не витягувати його звідти і поїхали.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram