ГоловнаСуспільствоПодії

Актор, який зіграв "Буржуя", влаштував масову ДТП у Москві

Суд заарештував Валерія Ніколаєва на 10 діб

Актор, який зіграв "Буржуя", влаштував масову ДТП у Москві
Валерий Николаев
Фото: gazeta.ru

Пресненський суд Москви заарештував на 10 діб актора Валерія Ніколаєва у справі про масову ДТП у центрі російської столиці, передає Русская служба Би-б-си.

Ніколаєва затримали 25 лютого після того, як він протаранив кілька автомобілів на Великій Нікітській вулиці, в тому числі машину дорожньої поліції.

РИА Новости повідомляють, що актор не послухався вимог інспекторів ДАІ, а коли його заблокували - пішов на таран.

Як повідомили агентству ТАСС у прес-службі московської поліції, водій відмовився виходити з машини, і співробітники ДПС розбили бокове скло, щоб витягнути його. У поліції заявили, що в момент затримання від Ніколаєва тхнуло алкоголем, однак він відмовився пройти медичний огляд.

Сам Ніколаєв у суді спростовував усі звинувачення і сказав своєму адвокатові в присутності журналістів, що пройшов огляд.

У поліції заявляють, що актор і раніше неодноразово порушував правила дорожнього руху, а його машина перебувала в розшуку як та, що втекла з місця ДТП.

50-річний Валерій Ніколаєв відомий за фільмами "Відьма", "1812: Уланська балада", "Термінал", а також за телесеріалами "День народження Буржуя" і "Батьківщина чекає".

Нагадаємо, увечері 25 лютого в Києві потрапив в аварію адвокат Геннадія Корбана Олексій Шевчук.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram