ГоловнаСуспільствоПодії

Київські патрульні знову відкрили вогонь, щоб зупинити автомобіль

Обійшлося без жертв.

Київські патрульні у вівторок застосували вогнепальну зброю, щоб зупинити автомобіль. Інцидент стався в селі Старі Безрадичі, повідомила прес-служба патрульної поліції.

Вранці патруль помітив чорний Honda Civic, який стояв під шляхопроводом на Саперно-Слобідській вулиці, всупереч правилам дорожнього руху. Водієм виявився нетверезий чоловік, який, побачивши поліцейських, сів за кермо і почав утікати від них.

У селі Старі Безрадичі (за 25 кілометрів від місця, де почалася погоня) екіпаж патрульних зігнав Honda з дороги. Однак зупинити машину вдалося лише після того, як поліцейський прострелив два ліві колеса. Після цього водій замкнувся всередині і не виходив. Щоб затримати його, довелося розбити бокове скло.

Фото: facebook.com/police.gov.ua

На водія склали адмінпротоколи за трьома статтями - невиконання вимоги про зупинку, водіння в нетверезому стані (вдруге за рік) та злісну непокору, а також винесли постанову за стоянку з порушенням ПДР і відмову пред'явити документи.

Також на нього написали заяву в управління поліції за опір співробітникам правоохоронних органів. Нагадаємо, вночі 7 лютого під час спроби зупинити автомобіль, який пересувався Києвом із величезною швидкістю, патрульний застрелив одного з пасажирів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram