ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві бетономішалка провалилася під асфальт і пошкодила каналізаційний колектор

Важка машина прочавила дірку і застрягла в ній

В Оболонському районі Києва сталася аварія - бетономішалка провалилася під асфальт.

Про це повідомляє Еspreso.tv.

Як повідомляють, аварія сталася через пустоти, які утворилися під дорожнім покриттям. Важка машина прочавила дірку і застрягла в ній.

Фото: espreso.tv

Фото: espreso.tv

Оновлення. На сайті "Київводоканалу" з'явилося повідомлення, що автомобіль пошкодив каналізаційний колектор, у результаті чого Вишгород довелося переводити на дублювальний колектор.

Повідомлення про аварію на вулиці Дегтяренка в Оболонському районі надійшло близько 14:10. Щоб визволити бетономішалку з дірки, задіяли автомобільний кран.

Через аварію відбувся вилив каналізаційних стоків на поверхню, звідки вони потрапили у зливову каналізацію. Тому "Київенерго" довелося перемкнути Вишгород і взятися за перекачування інших стічних вод. Після цього ремонтні бригади зможуть узятися за ліквідацію аварії.

Самопливний каналізаційний колектор на вул. Петра Дегтяренка побудували ще 1977 року, він забезпечує каналізації Вишгорода і селищ ДВС і Редьки. КМДА зазначає, що аварійний стан колектора вже неодноразово провокував  аварійні ситуації й окремі його ділянки санували.

Нагадаємо, 4 березня на Одеській площі в Києві фура розгубила свій вантаж - з автомобіля висипалися упаковки з трубами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram