ГоловнаСуспільствоПодії

Напад на інкасаторів в Одесі скоїв водій того самого банку, - поліція (оновлено)

Один з нападників вистрілив собі в голову з рушниці

Напад на інкасаторів в Одесі скоїв водій того самого банку, - поліція (оновлено)
Фото: Думская

Напад на інкасаторський автомобіль в Одесі, в результаті якого загинули дві людини, скоїв водій-інкасатор того самого банку.

Про це заявив спікер Нацполіції Одеської області Андрій Костюк в ефірі телеканалу "112 Україна" .

"Особу злочинця встановлено. Ним виявився 41-річний одесит, який працював інкасатором-водієм у тому самому банку. Також встановлено, що обріз гладкоствольної мисливської рушниці 12-го калібру, який він використовував зі злочинною метою, зареєстровано на його ж ім'я", - заявив Костюк.

Оновлення на 15:30. У прес-службі Нацполіції повідомили подробиці злочину.

Інкасаторський автомобіль з чотирма членами екіпажу прибув у магазин. Інкасатор і охоронець увійшли в супермаркет. Перебуваючи в приміщенні, вони почули постріли на вулиці. Тоді в магазин забіг поранений в обличчя охоронець, який повідомив, що на інкасаторську машину напали озброєні люди.

"Встановлено, що до інкасаторської машини підійшов чоловік і, відкривши бічні дверцята, проник усередину, де дістав обріз гладкоствольної мисливської рушниці 12-го калібру ТОЗ 34 і травматичний пістолет МО. З рушниці він зробив один постріл у потилицю водієві і з травматичного пістолета - в ліву щоку 32-річного охоронця. Поранений охоронець зумів покинути інкасаторський автомобіль і попрямував у магазин "Фокстрот" покликати на допомогу своїх колег", - повідомили в поліції.

Фото: Прес-служба поліції

Нападник зчинив перестрілку з інкасаторами і, побачивши, що до місця події під'їжджають співробітники поліції, замкнувся в автомобілі.

"З метою уникнення кримінальної відповідальності за скоєні злочини наклав на себе руки шляхом пострілу в ділянку голови з обріза мисливської рушниці 12-го калібру", - наголошено в повідомленні.

Фото: Прес-служба поліції

Нагадаємо, 10 березня в Одесі троє озброєних людей напали на інкасаторський автомобіль "Райффайзен банку Аваль". У результаті загинули водій і охоронець. Усім нападникам удалося втекти.

У листопаді 2015 року правоохоронці запобігли нападу на інкасаторів з 1,5 млн гривень в Одеській області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram