ГоловнаСуспільствоПодії

Футбольні вболівальники затримали поїзд у Сумах майже на півтори години

Затримали 11 осіб

Футбольні вболівальники затримали поїзд у Сумах майже на півтори години
Архив
Фото: Макс Требухов

Поїзд "Костянтинівка - Київ" рано вранці в суботу був затриманий на півтори години на станції Суми через небажання групи п'яних футбольних уболівальників залишати ешелон. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на сектор комунікацій ГУ Національної поліції в Сумській області.

Як повідомляється, о 05:20 на лінію "102" зателефонувала чергова зі ст. Суми з проханням, щоб наряд поліції прибув на станцію, до одного з вагонів поїзда "Костянтинівка - Київ". Заявниця пояснила, що група молодих людей, що сіли в поїзд у Харкові, розпивають спиртні напої і порушують громадський порядок.

Після приїзду правоохоронців залізничники наполягали на тому, щоб поліція прийняла дієві заходи стосовно конфліктних пасажирів. Ті ж навідріз відмовилися залишати поїзд. У результаті рух поїзда було затримано майже на півтори години. "Поліцейським навіть довелося застосувати примусові заходи, щоб доставити групу з 11 пасажирів до відділу поліції для з'ясування обставин", - йдеться в повідомленні.

Галасливі пасажири виявилися футбольними уболівальниками. Вони пояснили, що сіли в поїзд у Харкові і прямували на футбольний матч в Ужгород.

Рух поїзда відновлено. "Уболівальники ризикують на футбол не потрапити - затримка поїзда може коштувати їм кримінальної відповідальності", - відзначили в поліції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram