ГоловнаСуспільствоПодії

У Мукачевому відбулися "розбірки" зі стріляниною (оновлено)

Поранено одну людину

У мікрорайоні «Пентагон» у Мукачевому відбулися "розбірки" зі стріляниною та вибухівкою. Про це повідомляє місцеве видання Mukachevo.net.

Як повідомляється, інцидент стався близько 12:00 на вулиці Молодіжна, що в мікрорайоні «Пентагон» неподалік від школи №16.

Фото: Mukachevo.net

За попередньою інформацією, інцидент стався між групою молодих людей на авто і місцевим жителем. Одні були зі зброєю, інші - з вибухівкою. Останнього з кульовим пораненням госпіталізовано в лікарню.

Група молодих людей втекла з місця стрілянини на авто.

Фото: Mukachevo.net

Вибухівка не спрацювала. Зараз на місці події працюють правоохоронці, очікується прибуття піротехніків.

Як зазначила керівник управління освіти Катерина Андялоші, всі учні, які зараз є в школі на навчанні (відпрацювання за 7 березня) в безпеці і перебувають під наглядом керівництва школи і вчителів.

Як повідомили в Мукачівській центральній районній лікарні, близько 13:00 в лікарню доставили місцевого жителя з вогнепальним пораненням стегнової артерії. Його привезли без документів. Пораненого виявив друг, який знайшов його з нерозірваною гранатою в руках.

За неофіційною інформацією Mukachevo.net від правоохоронців, поранений учасник інциденту фігурує в справах з наркоторгівлі і має прізвисько "Мучо".

Близько 14:30 школярів відпустили додому під відповідальність батьків.

Вибухівку знешкодили.

Рух у районі школи №16 поки що обмежений, на місці події працюють експерти.

Нагадаємо, в липні минулого року в Мукачевому сталася перестрілка. Конфлікт виник між "Правим сектором" і людьми з оточення депутата Верховної Ради Михайла Ланьо.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram