ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею "замах на вбивство" після стрілянини в Мукачевому

Поранено одну людину

Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею "замах на вбивство" після стрілянини в Мукачевому

Поліція розслідує обставини стрілянини в Мукачевому Закарпатської області відкрито кримінальне провадження за статтею "замах на вбивство". Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на відділ комунікацій ГУ Національної поліції в Закарпатській області.

Як повідомляють, у суботу близько 13:00 на лінію "102" надійшло повідомлення, що по вул. Молодіжній (мікрорайон "Пентагон") у Мукачевому чутно постріли. Патрульні поліцейські і слідчо-оперативна група, що прибули на місце події, встановили, що чоловік, 1984 р. н., житель цього ж мікрорайону, отримав вогнепальне поранення в ногу. Поруч із ним лежала граната із запалом.

Поліцейські відгородили це місце і викликали експертів-вибухотехніків, які і знешкодили вибуховий пристрій.

Постраждалого чоловіка госпіталізували до Мукачівської ЦРЛ для надання медичної допомоги.

Тривають першочергові слідчі дії та оперативно-розшукові заходи для встановлення всіх обставин інциденту, а також проводять заходи щодо встановлення осіб, які вчинили кримінальне правопорушення.

Відомості за цим фактом внесено до ЄРДР за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 15 років.

Раніше місцеве видання Mukachevo.net повідомляло про збройний інцидент між групою молодих людей з вогнепальною зброєю і місцевим жителем, у якого була вибухівка.

За неофіційною інформацією правоохоронців, поранений учасник інциденту фігурує в справах про наркоторгівлю і має прізвисько "Мучо". Учнів школи, яка розташована поблизу розбірок, відпустили додому під відповідальність батьків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram