ГоловнаСуспільствоПодії

Колишній секретар Київради Резніков потрапив у ДТП (оновлено)

У його Porsche Panamera врізався Volkswagen.

У суботу ввечері в Києві на Столичному шосе, біля спортивної бази "Динамо", лоб у лоб зіткнулися Porsche Panamera і Volkswagen Golf.

Як повідомляє кореспондент LB.ua, водій Volkswagen, рухаючись у напрямку вулиці Заболотного з невідомих причин виїхав на смугу зустрічного руху, де врізався в Porsche, що рухався назустріч.

За попередніми даними, за кермом Porsche сидів екс-секретар Київради, відомий юрист Олексій Резніков. Після зіткнення його і молоду жінку, яка сиділа на пасажирському сидінні Porsche, госпіталізували в одну з приватних клінік Києва з забоями.

У Резнікова у власності є Porsche Panamera 2012 року випуску.

Також із переломом ключиці було госпіталізовано 60-річного чоловіка, який перебував за кермом Volkswagen.

Оновлення. Резніков у фейсбуці підтвердив, що за кермом Panamera перебував він.

"Їхав увечері на зустріч. Сам за кермом. Не гнав. Вузьке місце в районі Чапаївки. Несподівано з зустрічки "Гольф" почав зміщуватися на мою смугу. Від нього навіть вильнула машинка. що йшла попереду. Майнула думка: дике місце для розвороту. "Гольф" раптом підрулює і продовжує рухатися прямо в лоб по моїй смузі. Долі секунди. Маневр уліво неможливий - йде потік авто по зустрічній, вправо - паркан і за ним перепад висоти з житловими будиночками. Залишається гальмувати і вірити в те, що пілот "Гольфа" зробить те саме, навіть якщо в нього тріснуло колесо, адже він же мене бачить ... Аж ніяк. "Гольф" не гальмував узагалі ... Прямо фронтом і зайшов ... Далі спрацювання подушок безпеки", - повідомив він.

Нагадаємо, найближчим часом Резнікова мали призначити на посаду заступника голови КМДА.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram