ГоловнаСуспільствоПодії

В Одеській області через вибух газового балона обвалився житловий будинок

Господар загинув, рятувальники дістали з-під завалів чотирирічну дівчинку

В Одеській області через вибух газового балона обвалився житловий будинок
Фото: dozor.kharkov.ua

В Овідіопольському районі Одеської області вдень 14 березня стався вибух газового балона в приватному житловому будинку. В результаті загинув господар будинку.

Про це інформує прес-служба ГУ ДСНС України в Одеській області.

"14 березня о 16:53 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Молодіжній, 52 у селищі Сухий Лиман через вибух газового обладнання обвалився і зайнявся приватний житловий будинок. Уже через 14 хвилин перше пожежно-рятувальне відділення прибуло до місця події. Рятувальники встановили, що одноповерховий будинок, розміром 10х10 метрів, повністю обвалився, його дах горить відкритим полум'ям на загальній площі 100 кв. м, виникла загроза поширення вогню на сусідні будинки", - сказано в повідомленні.

О 18:50 пожежу було локалізовано, триває проливання і розбирання зруйнованих конструкцій будівлі.

У результаті вибухової хвилі на місці події загинув господар будинку, його дружину з численними травмами госпіталізовано до районної лікарні, двоє дітей 4-х і 6-ти років виявилися під завалами в підвальному приміщенні.

О 18:59 рятувальники дістали з-під завалів чотирирічну дівчинку. Зараз вона перебуває в районній лікарні.

На місці події працює мобільно-оперативна група ГУ ДСНС України в Одеській області. Родичам постраждалих надають допомогу психологи.

Нагадаємо, 15 січня жінка і троє дітей потрапили під завали через вибух газу в Українську Донецької області. Двоє дітей загинули, матів і восьмирічну дитину вдалося врятувати.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram