ГоловнаСуспільствоПодії

У Червонограді патрульні стріляли по автомобілю

Затримано жінку-водія, один з пасажирів втік

Патрульні поліцейські пострілами зупинили автомобіль з п'яним водієм у Червонограді Львівської області.

Десь о четвертій ранку в селі Селець патрульні помітили автомобіль Opel Vectra, який не виконав вимогу дорожнього знаку "Проїзд без зупинки заборонено". Водій проігнорував вимоги поліцейських про зупинку і збільшив швидкість.

"Під час переслідування втікач нехтував правилами дорожнього руху. Зазначене авто заїхало в місто Червоноград, де неодноразово створювало аварійні ситуації. Після того, як водій виїхав на тротуар і мало не наїхав на пішоходів, було прийнято рішення застосувати зброю. Водія попередили про відкриття вогню. Патрульні почекали на реакцію водія, проте він так і не зупинився. Патрульний зробив один попереджувальний постріл в повітря і чотири постріли в заднє ліве колесо. Із пошкодженим колесом водій проїхав ще 300 метрів - під час виїзді з повороту не впорався з керуванням і зіткнувся з бордюром", - повідомляє Патрульна поліція Львова у фейсбуці.

З місця водія вийшла жінка 1995 року народження, а з місць пасажирів - двоє чоловіків. Один з них втік.

"Є підозри, що втікач під час руху пересів з водійського крісла на місце пасажира", - зазначає поліція.

Жінка була у стані алкогольного сп'яніння. Вона вживала якийсь алкогольний напій і після інциденту і нецензурно висловлювалася, стверджує поліція. Жінка раніше притягувалася за крадіжки і шахрайство. Від експертизи на стан алкогольного сп'яніння вона відмовилася. На неї оформлено п'ять адмінматеріалів: за вчинення ДТП, за створення аварійної ситуації, за невиконання законної вимоги поліцейських, за керування без документів і за керування автомобілем у стані сп'яніння. Автомобіль евакуювали на арештмайданчик.

Нагадаємо, вночі 7 лютого під час спроби зупинити автомобіль, який пересувався по Києву з величезною швидкістю, патрульний застрелив одного з пасажирів. Поліцейському оголошено підозру в умисному вбивстві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram