ГоловнаСуспільствоПодії

У центрі Києва під колесами автомобіля провалився асфальт

Водій у розпачі запитував, чи реально йому отримати компенсацію

У Києві 30 березня на перехресті вулиць Тургенєвської та Павлівської під легковим автомобілем провалився асфальт.

Про це повідомила депутат Київради Олена Єскіна в Facebook.

Щойно побачила як "красиво" провалився асфальт під автівкою у центрі міста, на перехресті вулиць Тургенівської та Павлів...

Опубліковано Оленою Єскіною 30 березень 2016 р.

"Тільки що побачила, як "красиво" провалився асфальт під машиною в центрі міста. Нещасний водій у розпачі питав мене, чи реально йому отримати компенсацію? Цікаво знати, хтось коли-небудь буде за такі дороги відповідати?" - Написала Єскіна.

Фото: Олена Єскіна, Facebook

Депутат Київради додала, що близько року тому на своїй машині в цьому районі теж провалилася під асфальт, але набагато серйозніше.

"Під асфальтом опинилася я і півмашини - прямо на голому кабелі. Винуватих знайти поки не вдалося: кожна установа переводить стрілки на інших... Тотальна безвідповідальність і безкарність!" - резюмувала депутат.

Фото: Олена Єскіна, Facebook

Як повідомляли, 24 лютого в Києві на перетині вулиць Дмитрівської і Бульварно-Кудрявської (колишня Воровського) на проїжджій частині утворився величезний провал.

Нагадаємо, утворення провалів - доволі поширене явище в Києві через жахливий стан доріг і неналежний ремонт. Так, декілька років тому в величезну яму на Подільському спуску провалився автомобіль, а в Деснянському районі - і авто, і маршрутка. А торік біля станції метро "Либідська" під землю пішла ділянка проїжджої частини дороги.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram